“Nëse mjekët dhe personat mbi 65 vjeç vaksinohen deri në verë, s’ka më valë virusi”

10 mijë dozat e para të vaksinës ndaj koronavirusit në Shqipëri duhet të shkojnë vetëm për personelin mjekësor. Kështu u shpreh në A2 epidemiologu Erion Dasho.