Nesër konferenca e parë me BE, protokolli Shkup-Sofje, ndryshimet kushtetuese para Konferencës së Dytë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:57

Nesër konferenca e parë me BE, protokolli Shkup-Sofje, ndryshimet kushtetuese para Konferencës së Dytë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:57

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut mbajnë konferencën e parë më Bashkimin Europian ditën e nesërme. Protokolli i nënshkruar nga Sofja dhe Shkupi ditën e diel, parashikon që Konferenca e Dytë Ndërqeveritare më Maqedoninë e Veriut pas një viti e gjysmë, të kushtëzohet me ndryshimet kushtetuese për përfshirjen e komunitetit bullgar.

Nesër konferenca e parë me BE, protokolli Shkup-Sofje, ndryshimet kushtetuese para Konferencës së Dytë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:57

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut mbajnë konferencën e parë më Bashkimin Europian ditën e nesërme. Protokolli i nënshkruar nga Sofja dhe Shkupi ditën e diel, parashikon që Konferenca e Dytë Ndërqeveritare më Maqedoninë e Veriut pas një viti e gjysmë, të kushtëzohet me ndryshimet kushtetuese për përfshirjen e komunitetit bullgar.