Nesër masat e kursimit të energjisë, ja detajet e vendimit të qeverisë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:07

Nesër masat e kursimit të energjisë, ja detajet e vendimit të qeverisë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:07

Dritat e rrugëve dhe godinave do të fiken natën, ndërsa familjet dhe bizneset duhet të përgatiten për të kursyer. Qeveria do të publikojë nesër planin për reduktimin e përdorimit të energjisë, së bashku me çmimin e ri për konsumatorët.

Nesër masat e kursimit të energjisë, ja detajet e vendimit të qeverisë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:07

Dritat e rrugëve dhe godinave do të fiken natën, ndërsa familjet dhe bizneset duhet të përgatiten për të kursyer. Qeveria do të publikojë nesër planin për reduktimin e përdorimit të energjisë, së bashku me çmimin e ri për konsumatorët.