Nesër tryeza e përbashkët Bardhi-Berisha, Baçi mesazh kolegëve të tij që mbështesin ende Bashën

Publikuar më: 12/9/2023, ora 22:36

Nesër tryeza e përbashkët Bardhi-Berisha, Baçi mesazh kolegëve të tij që mbështesin ende Bashën

Publikuar më: 12/9/2023, ora 22:36

Nesër pritet të zhvillohet mbledhja tjetër e opozitës mes grupimeve të Gazment Bardhit dhe Sali Berishës. Kësisoj, pak orë para kësaj tryeze të përbashkët, deputeti Luan Baçi ka pasur një thirrje për kolegët e tij që vijojnë të jenë krah Lulzim Bashës.

Nesër tryeza e përbashkët Bardhi-Berisha, Baçi mesazh kolegëve të tij që mbështesin ende Bashën

Publikuar më: 12/9/2023, ora 22:36

Nesër pritet të zhvillohet mbledhja tjetër e opozitës mes grupimeve të Gazment Bardhit dhe Sali Berishës. Kësisoj, pak orë para kësaj tryeze të përbashkët, deputeti Luan Baçi ka pasur një thirrje për kolegët e tij që vijojnë të jenë krah Lulzim Bashës.