Nesho: Vjosa Osmani dhe Albin Kurti paraqesin një model lidershipi që nuk është parë deri tani

Vjosa Osmani dhe Albin Kurti paraqesin një model lidershipi që nuk është parë deri tani dhe ardhja e tyre në pushtet godet modelin e vjetër klientelist dhe autoritar që po zotëron në Ballkan. Kështu deklaron për A2, ish-ambasadori i Shqipërisë në OKB dhe eksperti i politikës ndërkombëtare, Agim Nesho.