Nesturi: LSI ngjan me damën në ballo që nuk e fton njeri për të kërcyer

Publikuar më: 1/11/2021, ora 21:39

Nesturi: LSI ngjan me damën në ballo që nuk e fton njeri për të kërcyer

Publikuar më: 1/11/2021, ora 21:39

LSI nuk është aleate e askujt, nuk ka bashkëpunim me opozitën dhe e ardhmja e saj varet nga zhvillimet brenda PD-së. Këtë arsyetim dha në studion e Debatit në A2 CNN, analisti Plator Nesturi, pas deklaratave të kreut demokrat Lulzmi Basha për trekëndëshin e Bermudës dhe kundërakuzave të kryetares së LSI- për opozitë “fake”.

Nesturi: LSI ngjan me damën në ballo që nuk e fton njeri për të kërcyer

Publikuar më: 1/11/2021, ora 21:39

LSI nuk është aleate e askujt, nuk ka bashkëpunim me opozitën dhe e ardhmja e saj varet nga zhvillimet brenda PD-së. Këtë arsyetim dha në studion e Debatit në A2 CNN, analisti Plator Nesturi, pas deklaratave të kreut demokrat Lulzmi Basha për trekëndëshin e Bermudës dhe kundërakuzave të kryetares së LSI- për opozitë “fake”.