Netflix rrit tarifën mujore, preken 74 milionë klientë

Publikuar më: 16/1/2022, ora 18:50

Netflix rrit tarifën mujore, preken 74 milionë klientë

Publikuar më: 16/1/2022, ora 18:50

Rritja globale e çmimeve do të prekë edhe abonentët e Netflix, që ka vendosur të rrisë tarifat mujore. Gjigandi mediatik i streaming-ut, njoftoi shtrenjtimin e paketave në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada me 1 deri në 2 dollarë.

Netflix rrit tarifën mujore, preken 74 milionë klientë

Publikuar më: 16/1/2022, ora 18:50

Rritja globale e çmimeve do të prekë edhe abonentët e Netflix, që ka vendosur të rrisë tarifat mujore. Gjigandi mediatik i streaming-ut, njoftoi shtrenjtimin e paketave në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada me 1 deri në 2 dollarë.