Nevojë për model të ri, bujqësia t’i largohet tradicionales, të shkohet te e avancuara

Publikuar më: 25/9/2022, ora 13:49

Nevojë për model të ri, bujqësia t’i largohet tradicionales, të shkohet te e avancuara

Publikuar më: 25/9/2022, ora 13:49

Bujqësia ka nevojë për një model të ri….zhvillimi i sektorit me të cilin punon e jeton mbi 40 për qind e popullsisë duhet të mundësojë tejkalimin e tradicionales së prapambetur, për të shkuar te e avancuara e frytshme. Dhe kjo sipas ekspertes Esmeralda Ballesha mund të arrihet edhe me ndihmën e emigrantëve.

Nevojë për model të ri, bujqësia t’i largohet tradicionales, të shkohet te e avancuara

Publikuar më: 25/9/2022, ora 13:49

Bujqësia ka nevojë për një model të ri….zhvillimi i sektorit me të cilin punon e jeton mbi 40 për qind e popullsisë duhet të mundësojë tejkalimin e tradicionales së prapambetur, për të shkuar te e avancuara e frytshme. Dhe kjo sipas ekspertes Esmeralda Ballesha mund të arrihet edhe me ndihmën e emigrantëve.