“Nevojë ulëritëse e shoqërisë për ndryshim”, Patozi: Shqipëria duhet të shpëtojë nga kryetarokracia

Përditësuar më: 27/11/2020, ora 14:49

“Nevojë ulëritëse e shoqërisë për ndryshim”, Patozi: Shqipëria duhet të shpëtojë nga kryetarokracia

Përditësuar më: 27/11/2020, ora 14:49

“Shoqëria shqiptare ka nevojë ulëritëse për ndryshim në politikëbërje”. Me këtë e lidh koordinatori i partisë Bindja Demokratike, Astrit Patozi, suksesin në zgjedhjet e 25 prillit. I ftuar në "Ditari", në A2 CNN, ai thotë se shqiptarët do të refuzojnë dy blloqet e së keqes që janë mazhoranca dhe opozita, ndërsa shprehu nevojën për bashkim të polit të tretë.

“Nevojë ulëritëse e shoqërisë për ndryshim”, Patozi: Shqipëria duhet të shpëtojë nga kryetarokracia

Përditësuar më: 27/11/2020, ora 14:49

“Shoqëria shqiptare ka nevojë ulëritëse për ndryshim në politikëbërje”. Me këtë e lidh koordinatori i partisë Bindja Demokratike, Astrit Patozi, suksesin në zgjedhjet e 25 prillit. I ftuar në "Ditari", në A2 CNN, ai thotë se shqiptarët do të refuzojnë dy blloqet e së keqes që janë mazhoranca dhe opozita, ndërsa shprehu nevojën për bashkim të polit të tretë.