Nexhipi tregon diferencat e futbollit mes Shqipërisë dhe Kosovës

Publikuar më: 7/10/2022, ora 15:09

Nexhipi tregon diferencat e futbollit mes Shqipërisë dhe Kosovës

Publikuar më: 7/10/2022, ora 15:09

Nderim Nexhipi, drejtori sporti i Ballkanit, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për suksesin e kampionëve të Kosovës në kupat e Europës. Po ashtu ai bëri edhe një krahasim mes kampionatit në Shqipëri dhe atij në Kosovë.

Nexhipi tregon diferencat e futbollit mes Shqipërisë dhe Kosovës

Publikuar më: 7/10/2022, ora 15:09

Nderim Nexhipi, drejtori sporti i Ballkanit, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për suksesin e kampionëve të Kosovës në kupat e Europës. Po ashtu ai bëri edhe një krahasim mes kampionatit në Shqipëri dhe atij në Kosovë.