Nexhmije Hoxha publikon librin me kujtime – A2

Nexhmije Hoxha publikon librin me kujtime

“Përjetime dhe meditime në jetën time politike”, është libri i Nexhmije Hoxhës, vejushës së diktatorit Enver Hoxha, pjesë nga i cili kanë nisur të botohen në shtyp. Ndërkohë Osman dhe Mirvjen Kaceli, vëlla e motër, fituan një gjyq ndaj Bashkisë së Mallakastrës për të hequr emrin Mehmet Shehu nga një rrugë në Ballsh. Për të folur për këtë luftë të heshtur për historinë ishte i ftuar në Dita Jonë kritiku Agim Baçi.