Neziri: Shteti të riadhesojë fëmijët dhe gratë – A2

Neziri: Shteti të riadhesojë fëmijët dhe gratë

Xhelal Neziri, drejtor i Qendrës për Gazetari Investigative në Maqedoninë e Veriut, në një lidhje me Skype me studion e Ditari në A2, deklaroi se edhe pse opinioni publik është kundër kthimit të personave që ndodhen në kampet në Siri, “shteti duhet të riatdhesojë fëmijët dhe gratë, pasi mund të llogariten si viktima të vendimeve të burrave”.

Shkarkoni aplikacionin e A2