Nga 0 në 100 km/h për 3 sekonda, Biden provon vetë “bishën” elektrike

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:35

Nga 0 në 100 km/h për 3 sekonda, Biden provon vetë “bishën” elektrike

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:35

Presidenti Joe Biden testoi si një amerikan i vërtetë fuqinë e makinës së re me motor elektrik Hummer, gjatë një vizite në fabrikën e saj në Detroit. Biden bëri një xhiro me makinën e fuqishme, duke shëtitur në oborrin e fabrikës ndërsa në një moment i dha gaz mjetit duke provuar shpejtësinë dhe fuqinë e tij. Edhe pse është e ndërtuar vetëm me motor elektrik dhe funksionon me bateri, makina e re Hummer, arrin për vetëm 3 sekonda shpejtësinë nga 0 në 100 km/h.

Nga 0 në 100 km/h për 3 sekonda, Biden provon vetë “bishën” elektrike

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:35

Presidenti Joe Biden testoi si një amerikan i vërtetë fuqinë e makinës së re me motor elektrik Hummer, gjatë një vizite në fabrikën e saj në Detroit. Biden bëri një xhiro me makinën e fuqishme, duke shëtitur në oborrin e fabrikës ndërsa në një moment i dha gaz mjetit duke provuar shpejtësinë dhe fuqinë e tij. Edhe pse është e ndërtuar vetëm me motor elektrik dhe funksionon me bateri, makina e re Hummer, arrin për vetëm 3 sekonda shpejtësinë nga 0 në 100 km/h.