Nga 1 janari nuk i nënshtrohet më rregullave të BE-së, Britania nis kapitullin e ri

Një epokë e re ka nisur për Mbretërinë e Bashkuar, me mbylljen një herë e mirë të kapitullit Brexit. Nga mesnata, Britania e Madhe nuk do të ndjekë më rregullat e Bashkimit Europian, ndërsa marrëveshje zëvendësuese për udhëtimet, tregtinë, emirgacionin dhe bashkëpunimin në fushën e sigurisë, hynë në fuqi.