Nga 4 janari, “green pass” i detyruar për administratën dhe punonjësit e marketeve

Publikuar më: 3/1/2022, ora 13:56

Nga 4 janari, “green pass” i detyruar për administratën dhe punonjësit e marketeve

Publikuar më: 3/1/2022, ora 13:56

Pas pushimeve të Vitit të Ri, administrata publike do të kthehet në punë vetëm nëse ka “Green pass”-in” e vaksinës anti-Covid, ose përgjigjen negative të tamponit. i njëjti vendim vlen edhe për pronarët e dyqaneve, punonjësit e marketeve dhe të qendrave tregtare. Në javët e fundit të 2021, komiteti i ekspertëve vendosi afate për vaksinimin e rreth 180 mijë punonjësve të administratës qendrore dhe lokale si dhe për punonjësit e shërbimeve.

Nga 4 janari, “green pass” i detyruar për administratën dhe punonjësit e marketeve

Publikuar më: 3/1/2022, ora 13:56

Pas pushimeve të Vitit të Ri, administrata publike do të kthehet në punë vetëm nëse ka “Green pass”-in” e vaksinës anti-Covid, ose përgjigjen negative të tamponit. i njëjti vendim vlen edhe për pronarët e dyqaneve, punonjësit e marketeve dhe të qendrave tregtare. Në javët e fundit të 2021, komiteti i ekspertëve vendosi afate për vaksinimin e rreth 180 mijë punonjësve të administratës qendrore dhe lokale si dhe për punonjësit e shërbimeve.