Nga antibiotikët te vitaminat, kostot e kurimit të koronavirusit në kushte shtëpie

Ilaçet që trajtojnë koronavirusin kanë kosto të larta dhe çdokush që paraqitet në farmaci me një recetë nga mjeku, duhet të jetë i gatshëm për të përballuar një çmim jo të vogël.