Nga “Balerina” te “Shpirti”, si vendosen emrat e operacioneve të policisë?

Ndër të tjera, teksa folën për krimin në vend, gazetarët e kronikës, Armand Bajrami, Jualian Kasapi dhe Sokol Bregu, treguan në Absolut 4 edhe sesi vendoset emrat e operacioneve të policisë.