Nga Basha te kërkesa për dorëheqje e Ramës, çfarë pritet nga protesta e nesërme?

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:24

Nga Basha te kërkesa për dorëheqje e Ramës, çfarë pritet nga protesta e nesërme?

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:24

Një ditë para protestës së thirrur nga komisioni i rithemelimit të PD-së, Indrit Hoxha tha në studion e Ditari në A2 CNN se kjo protestë do të bëhet për të çliruar partinë dhe për të hyrë në shtëpinë e tyre të gjithë demokratët. Sipas tij nesër në orën 12:00 nis një valë protestash që do të përmbyllet me kërkesën për dorëheqje të kryeministrit Rama.

Nga Basha te kërkesa për dorëheqje e Ramës, çfarë pritet nga protesta e nesërme?

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:24

Një ditë para protestës së thirrur nga komisioni i rithemelimit të PD-së, Indrit Hoxha tha në studion e Ditari në A2 CNN se kjo protestë do të bëhet për të çliruar partinë dhe për të hyrë në shtëpinë e tyre të gjithë demokratët. Sipas tij nesër në orën 12:00 nis një valë protestash që do të përmbyllet me kërkesën për dorëheqje të kryeministrit Rama.