Nga biberoni me diamant te krevati prej floriri, bebja më e shtrenjtë në botë

Nga biberoni prej floriri dhe me diamant që kushton 112 mijë paund apo kostumet Gucci 1320 paund, e deri tek djepi e koleksioni i veshjeve deri në moshën 5 vjeç. Fëmija i parë i princit Harry dhe Meghan Markle që pritet të lindë në muajin prill, mund të quhet bebja më e shtrenjtë në botë, ndërsa dhoma e tij apo e saj, tashmë është gati.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN