Nga dronët turq te fabrika e vaksinave, marrëveshjet e Ramës në Stamboll

Fluturimi i dronëve turq mbi tokën shqiptare, çelja e Universitetit Teknik të Stambollit në Shqipëri dhe ndërtimi këtu i një fabrike me 7 lloje vaksinash, ishin 3 lajmet që kryeministri Edi Rama dha nga Turqia.