Nga e enjtja me maska edhe në rrugë, Tomini sqaron në A2 pse u mor ky vendim

Eugena Tomini, shefja e Epidemiologjisë dhe Survejancës në Institutin e Shëndetit Publik, foli në A2 mbi situatën e pandemisë. Teksa shpjegoi vendimin për bërjen të detyrueshme të maskës edhe në ambientet e hapura, Tomini u shpreh se situata në Europë dhe në rajon, si dhe ardhja e vjeshtës, kanë bërë ekspertët që të marrin këtë vendim.