Nga e zeza në të bardhë, BMW prezanton makinën elektrike që ndryshon ngjyrë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:06

Nga e zeza në të bardhë, BMW prezanton makinën elektrike që ndryshon ngjyrë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:06

BMW zbuloi makinën e saj më të re, atë që ndryshon ngjyrën, nga e zezë në të bardhë dhe anasjelltas, vetëm përmes një aplikacioni të instaluar në telefonin celular. Makina u prezantua në Shfaqjen e përvitshme të Teknologjisë Elektronike në Las Vegas. Ajo quhet BMW iX, dhe ngjyra ndryshohet përmes bojës elektronike, që është një kombinim I kimisë, fizikës dhe elektronikës dhe ngjason shumë me letrën, teksa përdor pigmentet që përdoren edhe në industrinë e printimit ditët e sotme.

Nga e zeza në të bardhë, BMW prezanton makinën elektrike që ndryshon ngjyrë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:06

BMW zbuloi makinën e saj më të re, atë që ndryshon ngjyrën, nga e zezë në të bardhë dhe anasjelltas, vetëm përmes një aplikacioni të instaluar në telefonin celular. Makina u prezantua në Shfaqjen e përvitshme të Teknologjisë Elektronike në Las Vegas. Ajo quhet BMW iX, dhe ngjyra ndryshohet përmes bojës elektronike, që është një kombinim I kimisë, fizikës dhe elektronikës dhe ngjason shumë me letrën, teksa përdor pigmentet që përdoren edhe në industrinë e printimit ditët e sotme.