Nga financohen fushatat elektorale, Zef Preçi: Pjesa më e madhe nga burime informale

Tema kryesore e diskutimit në emisionin “A2 Business” ishte paratë e shumta që përdoren nga partitë politike gjatë fushatave elektorale, ku shihen shpenzime të mëdha vetëm në një takim të organizuar.

Pasi bëri një rezyme të burimeve që financojnë partitë, ku përmendi dhe ato kriminale, ish ministri i Ekonomisë Zef Preçi u shpreh se paratë informale dhe me prejardhje kriminale janë disa herë më të mëdha nga ato formale.