Nga frymëzimi tek kureshtja: Fjalët që duhen shpëtuar këtë javë

Publikuar më: 8/5/2019, ora 11:56

Nga frymëzimi tek kureshtja: Fjalët që duhen shpëtuar këtë javë

Publikuar më: 8/5/2019, ora 11:56

Si çdo të mërkurë, profesor Edmond Tupja zbulon disa fjalë shqiptare që duhet t’i shpëtojnë kohës dhe futjes në zhargon të fjalëve të huaja. Sot fjalë si frymëzoj, kundërshtoj, kureshtje dhe i fuqishëm janë pjesë e këtij rizbulimi.

Nga frymëzimi tek kureshtja: Fjalët që duhen shpëtuar këtë javë

Publikuar më: 8/5/2019, ora 11:56

Si çdo të mërkurë, profesor Edmond Tupja zbulon disa fjalë shqiptare që duhet t’i shpëtojnë kohës dhe futjes në zhargon të fjalëve të huaja. Sot fjalë si frymëzoj, kundërshtoj, kureshtje dhe i fuqishëm janë pjesë e këtij rizbulimi.