Nga Gjykatat tek foltoret, PD dhe lufta juridike në testin e 6 marsit

Përditësuar më: 26/1/2022, ora 22:18

Nga Gjykatat tek foltoret, PD dhe lufta juridike në testin e 6 marsit

Përditësuar më: 26/1/2022, ora 22:18

Juristi Ledio Braho, anëtar i KAS në KQZ, komenton aspektin ligjor të përçarjes brenda Partisë Demokratike, dhe zhvillimet e mundshme.

Nga Gjykatat tek foltoret, PD dhe lufta juridike në testin e 6 marsit

Përditësuar më: 26/1/2022, ora 22:18

Juristi Ledio Braho, anëtar i KAS në KQZ, komenton aspektin ligjor të përçarjes brenda Partisë Demokratike, dhe zhvillimet e mundshme.