Nga guidat turistike te marketingu, dimensioni i sipërmarrësve të rinj

Të ftuar në A2 dy sipërmarrës të rinj, Mirjan Aliaj i Local Adventure, dhe Keti Gjipali i Agog Marketing, që flasin për iniciativën e tyre të ndihmuar nga një projekt i PNUD.

Shkarkoni aplikacionin e A2