Nga hapja e lokaleve, te bonusi për pushime në Shqipëri

Gazetari Angelo Haruni foli në Dita Jonë për hapjen e mijëra biznese të sektorit të bareve dhe restoranteve. Po ashtu, ai jep detaje për një propozim të tour-operatorëve, për një bonus dhuratë për ata shqiptarë, që do të zgjedhin të pushojnë brenda vendit.