Nga Irani, te rusët dhe të rinjtë që ikin në Angli, Rama flet me qytetarët në rrjetet sociale

Publikuar më: 17/9/2022, ora 16:37

Nga Irani, te rusët dhe të rinjtë që ikin në Angli, Rama flet me qytetarët në rrjetet sociale

Publikuar më: 17/9/2022, ora 16:37

Kryeministri Edi Rama thotë se financimet ruse janë denoncuar më parë nga socialistët si skandal, por në atë kohë Sali Berisha i doli në mbrojtje Lulzim Bashës dhe mohoi gjithçka. Në një komunikim të gjatë online me qytetarë dhe gazetarë, kreu i qeverisë foli edhe mbi sulmet kibernetike, të cilat sipas tij kanë pasur si qëllim zhdukjen e plotë të të gjitha të dhënave, qëllim që si sipas tij nuk u arrit.

Nga Irani, te rusët dhe të rinjtë që ikin në Angli, Rama flet me qytetarët në rrjetet sociale

Publikuar më: 17/9/2022, ora 16:37

Kryeministri Edi Rama thotë se financimet ruse janë denoncuar më parë nga socialistët si skandal, por në atë kohë Sali Berisha i doli në mbrojtje Lulzim Bashës dhe mohoi gjithçka. Në një komunikim të gjatë online me qytetarë dhe gazetarë, kreu i qeverisë foli edhe mbi sulmet kibernetike, të cilat sipas tij kanë pasur si qëllim zhdukjen e plotë të të gjitha të dhënave, qëllim që si sipas tij nuk u arrit.