Nga Jarinja në Bruksel, grupet negociatore në tryezë për “targat”

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:18

Nga Jarinja në Bruksel, grupet negociatore në tryezë për “targat”

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:18

Ngërçi i krijuar në kufirin mes Kosovës dhe Serbisë tashmë ka kaluar në tryezën e bisedimeve në Bruksel. Analisti Arben Fetoshi i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të komentuar zhvillimet më të fundit për këtë çështje.

Nga Jarinja në Bruksel, grupet negociatore në tryezë për “targat”

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:18

Ngërçi i krijuar në kufirin mes Kosovës dhe Serbisë tashmë ka kaluar në tryezën e bisedimeve në Bruksel. Analisti Arben Fetoshi i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të komentuar zhvillimet më të fundit për këtë çështje.