Nga Jerusalemi në Rusi, pashkët ortodokse në botë

Miliona ortodoksë në të gjithë botën kremtuan Pashkët. Në kishën e Varrit të Shenjtë në qytetin e vjetër të Jerusalemit, mijëra besimtarë morën pjesë në Ceremoninë e Zjarrit të Shenjtë. Ata u mblodhën fillimisht në kishën e lashtë, e cila besohet të jetë ndërtuar në vendin ku është kryqëzuar, varrosur dhe ku ringjallet Jezu Krishti.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN