Nga kandidaturat tek arroganca dhe raporti me median, shkaqet që çuan Vetëvendosjen në këtë rezultat, sipas analistëve

Publikuar më: 18/10/2021, ora 21:34

Nga kandidaturat tek arroganca dhe raporti me median, shkaqet që çuan Vetëvendosjen në këtë rezultat, sipas analistëve

Publikuar më: 18/10/2021, ora 21:34