Nga Korça në Velipojë, familja shtegtare që ruan traditën e punimit të kashtës

Publikuar më: 4/6/2023, ora 13:23

Nga Korça në Velipojë, familja shtegtare që ruan traditën e punimit të kashtës

Publikuar më: 4/6/2023, ora 13:23

Sezoni veror nuk ka angazhuar vetëm njësitë akomoduese dhe ato të shërbimit në plazhin e Velipojës, por prej muajit mars ka angazhuar edhe familjen Shoshari. Tradita e kësaj familje në punimin e kashtës, ka bërë që shumica e pushuesve në Velipojë t’u mbrohen rrezeve të diellit, pikërisht nga duart e kësaj familje, e cila shtegton nga juglindja në veriperëndim të vendit.

Nga Korça në Velipojë, familja shtegtare që ruan traditën e punimit të kashtës

Publikuar më: 4/6/2023, ora 13:23

Sezoni veror nuk ka angazhuar vetëm njësitë akomoduese dhe ato të shërbimit në plazhin e Velipojës, por prej muajit mars ka angazhuar edhe familjen Shoshari. Tradita e kësaj familje në punimin e kashtës, ka bërë që shumica e pushuesve në Velipojë t’u mbrohen rrezeve të diellit, pikërisht nga duart e kësaj familje, e cila shtegton nga juglindja në veriperëndim të vendit.