Nga Kurti te Vuçiç, të gjitha reagimet pas marrëveshjes Kosovë-Serbi për targat

Publikuar më: 30/9/2021, ora 16:17

Nga Kurti te Vuçiç, të gjitha reagimet pas marrëveshjes Kosovë-Serbi për targat

Publikuar më: 30/9/2021, ora 16:17

Kryeministri i Kosovës dhe presidenti i Serbisë përshëndetën marrëveshjen e arritur në Bruksel mes dy vendeve për çështjen e targave. Marrëveshja është mirëpritur edhe nga Bashkimi Europian, edhe nga Shtetet e Bashkuara.

Nga Kurti te Vuçiç, të gjitha reagimet pas marrëveshjes Kosovë-Serbi për targat

Publikuar më: 30/9/2021, ora 16:17

Kryeministri i Kosovës dhe presidenti i Serbisë përshëndetën marrëveshjen e arritur në Bruksel mes dy vendeve për çështjen e targave. Marrëveshja është mirëpritur edhe nga Bashkimi Europian, edhe nga Shtetet e Bashkuara.