Nga Londra, për ski në Shishtavec… fshati i harruar tenton të ruajë traditën

Në kushtet e një braktisjeje masive nga të rinjtë dhe nga ana tjetër, mungesës së vëmendjes dhe investimeve nga autoritetet shtetërore, Shishtaveci në rrethin e Kukësit po përpiqet të rikthejë vëmendjen dhe vizitoret duke mbajtur gjalle kampionatin lokal të skive.