Nga “Luleshqerra” te “Karikatori”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 12/2/2020, ora 11:28

Nga “Luleshqerra” te “Karikatori”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 12/2/2020, ora 11:28

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Fjalët dhe shprehjet e gjuhës shqipe, të cilat rrezikojmë t’i humbasim, për shkak të përdorimit të fjalëve të huaja. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.

Nga “Luleshqerra” te “Karikatori”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 12/2/2020, ora 11:28

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Fjalët dhe shprehjet e gjuhës shqipe, të cilat rrezikojmë t’i humbasim, për shkak të përdorimit të fjalëve të huaja. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.