Nga mësimi tek arsimimi, viti i dytë mes masave dhe kritikave

Publikuar më: 27/9/2021, ora 20:56

Nga mësimi tek arsimimi, viti i dytë mes masave dhe kritikave

Publikuar më: 27/9/2021, ora 20:56

Pedagogu Ndriçim Mehmeti sjell në vëmendje disa nga problematikat kryesore në arsim, në ditën e parë të fillimit të vitit të ri shkollor sërish nën masat antiCovid.

Nga mësimi tek arsimimi, viti i dytë mes masave dhe kritikave

Publikuar më: 27/9/2021, ora 20:56

Pedagogu Ndriçim Mehmeti sjell në vëmendje disa nga problematikat kryesore në arsim, në ditën e parë të fillimit të vitit të ri shkollor sërish nën masat antiCovid.