Nga “ofensiva” te “reputacioni”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 22/1/2020, ora 10:11

Nga “ofensiva” te “reputacioni”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 22/1/2020, ora 10:11

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Ofensivë, negociata, koinçidon, raport dhe reputacion janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.

Nga “ofensiva” te “reputacioni”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 22/1/2020, ora 10:11

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Ofensivë, negociata, koinçidon, raport dhe reputacion janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.