Nga paga minimale, te fiskalizimi, ndryshimet fiskale që hynë në fuqi nga 1 janari

Ndryshimet fiskale këtë vit prekin pjesën më të madhe të bizneseve dhe të të punësuarve në vend. Nga TVSH-ja, tek paga minimale dhe fiskalizimi, disa ndryshime do të lehtësojnë barrën tatimore, ndërsa disa të tjera do të rrisin ndjeshëm faturën e të bërit biznes.