Nga parlamenti në auditor, Duka dhe Rrokaj i rikthehen jetës akademike – A2

Nga parlamenti në auditor, Duka dhe Rrokaj i rikthehen jetës akademike

Kanë mbajtur postet më të rëndësishme në drejtimin e Universitetit, para se të merrnin mandatin e deputetit nën siglat e Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim. Dhe tashmë, Valentina Duka dhe Shezai Rrokaj i janë kthyer përfundimisht dhe me kohë të plotë auditorëve duke i kthyer shpinën një parlamenti parlamentit konfliktesh.