Nga prodhimi deri tek konsumatori, zinxhiri i sigurisë ushqimore

Publikuar më: 10/6/2022, ora 08:33

Nga prodhimi deri tek konsumatori, zinxhiri i sigurisë ushqimore

Publikuar më: 10/6/2022, ora 08:33

Në Dita Jonë, me Blendi Salaj dhe Aulona Minga E ftuar: Jeta Deda, drejtoreshë e AKU