Nga punësimi te mbrojtja sociale,19 reformat që qeveria planifikon të marrë në harkun 2023-2025

Publikuar më: 19/1/2023, ora 13:56

Nga punësimi te mbrojtja sociale,19 reformat që qeveria planifikon të marrë në harkun 2023-2025

Publikuar më: 19/1/2023, ora 13:56

Qeveria planifikon të ndërmarrë plotë 19 reforma për këtë vit dhe dy vitet e ardhshme. Ato janë të përqendruara kryesisht te nxitja e punësimit te të rinjtë, energjia dhe financat publike. Për ekspertë të ekonomisë, reformat janë të mirëpritura, por të pamjaftueshme dhe të vonuara.

Nga punësimi te mbrojtja sociale,19 reformat që qeveria planifikon të marrë në harkun 2023-2025

Publikuar më: 19/1/2023, ora 13:56

Qeveria planifikon të ndërmarrë plotë 19 reforma për këtë vit dhe dy vitet e ardhshme. Ato janë të përqendruara kryesisht te nxitja e punësimit te të rinjtë, energjia dhe financat publike. Për ekspertë të ekonomisë, reformat janë të mirëpritura, por të pamjaftueshme dhe të vonuara.