Nga qëndrimi te shtrëngimi i duarve, mesazhet pas gjuhës së trupit në Samit

Publikuar më: 7/12/2022, ora 23:34

Nga qëndrimi te shtrëngimi i duarve, mesazhet pas gjuhës së trupit në Samit

Publikuar më: 7/12/2022, ora 23:34

Mes dhjetëra parakalimeve, qindra buzëqeshjeve dhe mbi 1500 shtrëngimeve të duarve të shkëmbyera në Samitin e së martës, ka edhe një përkthim të gjithë kësaj pamjeje dhe një domethënie të çdo gjestikulacioni. Specialistët sqarojnë me detaje se çfarë u tha me veprimet kur nuk u tha asgjë me fjalë.

Nga qëndrimi te shtrëngimi i duarve, mesazhet pas gjuhës së trupit në Samit

Publikuar më: 7/12/2022, ora 23:34

Mes dhjetëra parakalimeve, qindra buzëqeshjeve dhe mbi 1500 shtrëngimeve të duarve të shkëmbyera në Samitin e së martës, ka edhe një përkthim të gjithë kësaj pamjeje dhe një domethënie të çdo gjestikulacioni. Specialistët sqarojnë me detaje se çfarë u tha me veprimet kur nuk u tha asgjë me fjalë.