Nga qershori në shtator, valë nxehtësie dhe kushte të motit ekstrem

Temperaturat e vrojtuara në sipërfaqen e oqeanit Paqësor gjatë periudhës janar-prill 2020 tregojnë për ndikim të theksuar të fenomenit El Niño në kushtet e motit global.