Nga samiti i Tiranës, projektet rajonale dhe integrimi në BE, Majlinda Bregu, intervistë për A2

Në një intervistë për producenten ekzekutive në A2, Merita Haklaj, sekretarja e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu, komentoi samitin rajonal të mbajtur këtë të enjte në Tiranë, projektet, por edhe për integrimin e Ballkanit Perëndimor e veçanërisht të Shqipërisë.