Nga serat te konsumatorët, pse kemi fruta dhe perime të shtrenjta në treg?

Kush ka bërë pazar për fruta-perime javët e fundit ka konstatuar rritje dhe luhatje të ndjeshme të çmimeve. Mbiçmimi është një fenomen i zakonshëm dy vitet e fundit në tregje dhe mbështetet nga statistikat zyrtare të INSTAT, që për muajin Mars flasin për një shtrenjtim me 25% të këtyre produkteve.