Nga sulmet në Ukrainë te hetimet ndaj Trump

Publikuar më: 12/8/2022, ora 15:40

Nga sulmet në Ukrainë te hetimet ndaj Trump

Publikuar më: 12/8/2022, ora 15:40

Producentja e lajmeve ndërkombëtare, Rosalba Bejdo, ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN ku dhe foli për zhvillimet më të fundit nga bota.