Nga teknologjia tek infrastruktura dhe pagat, Çuçi prezanton buxhetin e Policisë për vitin 2022

Publikuar më: 9/11/2021, ora 19:53

Nga teknologjia tek infrastruktura dhe pagat, Çuçi prezanton buxhetin e Policisë për vitin 2022

Publikuar më: 9/11/2021, ora 19:53

Investime në infrastrukturë, teknologji, bonusi në paga dhe rritje e performancës së punonjësve të Policisë për të rritur besimin te publiku janë vizioni i qeverisë për 4 vitet e ardhshme në këtë sektor. Në prezantimin e buxhetit të vitit 2022, ministri i Brendshëm, Blendi Çuçi, tha se buxheti i vitit që vjen do të financojë të gjitha prioritetet e Policisë së Shtetit, ku sipas tij asnjë qindarkë nuk do të shkojë dëm.

Nga teknologjia tek infrastruktura dhe pagat, Çuçi prezanton buxhetin e Policisë për vitin 2022

Publikuar më: 9/11/2021, ora 19:53

Investime në infrastrukturë, teknologji, bonusi në paga dhe rritje e performancës së punonjësve të Policisë për të rritur besimin te publiku janë vizioni i qeverisë për 4 vitet e ardhshme në këtë sektor. Në prezantimin e buxhetit të vitit 2022, ministri i Brendshëm, Blendi Çuçi, tha se buxheti i vitit që vjen do të financojë të gjitha prioritetet e Policisë së Shtetit, ku sipas tij asnjë qindarkë nuk do të shkojë dëm.