Nga “Tema” te “Letërnjoftimi”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 26/2/2020, ora 10:21

Nga “Tema” te “Letërnjoftimi”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 26/2/2020, ora 10:21

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Fjalët dhe shprehjet e gjuhës shqipe, të cilat rrezikojmë t’i humbasim, për shkak të përdorimit të fjalëve të huaja. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.

Nga “Tema” te “Letërnjoftimi”, “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 26/2/2020, ora 10:21

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Fjalët dhe shprehjet e gjuhës shqipe, të cilat rrezikojmë t’i humbasim, për shkak të përdorimit të fjalëve të huaja. Zbuloni fjalët e përzgjedhura për sot nga profesor Edmond Tupja.