Nga Tropoja tek Albin Kurti, Berisha përballet me Ballën në Kuvend

Publikuar më: 5/6/2023, ora 16:29

Nga Tropoja tek Albin Kurti, Berisha përballet me Ballën në Kuvend

Publikuar më: 5/6/2023, ora 16:29

Edhe nga foltorja e Kuvendit, Sali Berisha vijoi me denoncimet për atë që e quan masakër zgjedhore dhe foli sërish për zgjedhësit shëtitës. Në rang kombëtar sipas tij ishin 547 mijë të tillë, por fenomenin e kishte analizuar për çdo bashki. “Në Bashkinë e Vlorës ata arritën në 29% të zgjedhësve të Vlorës. Në Bashkinë e Vorës 15%, Prrenjas 28%, Rrogozhinë 16%, Sarandë 35%, Përmet 29%, Malësi të Madhe 23%, Kurbin 30%,Konispol 34%, Has 18%, Kamzë 21%, Durrës 23%, Shkodër 16%, Devoll 20%, Delvinë 34%, Bulqizë 10%, Mallakastër 11% dhe kështu me radhë”, tha Berisha.

Nga Tropoja tek Albin Kurti, Berisha përballet me Ballën në Kuvend

Publikuar më: 5/6/2023, ora 16:29

Edhe nga foltorja e Kuvendit, Sali Berisha vijoi me denoncimet për atë që e quan masakër zgjedhore dhe foli sërish për zgjedhësit shëtitës. Në rang kombëtar sipas tij ishin 547 mijë të tillë, por fenomenin e kishte analizuar për çdo bashki. “Në Bashkinë e Vlorës ata arritën në 29% të zgjedhësve të Vlorës. Në Bashkinë e Vorës 15%, Prrenjas 28%, Rrogozhinë 16%, Sarandë 35%, Përmet 29%, Malësi të Madhe 23%, Kurbin 30%,Konispol 34%, Has 18%, Kamzë 21%, Durrës 23%, Shkodër 16%, Devoll 20%, Delvinë 34%, Bulqizë 10%, Mallakastër 11% dhe kështu me radhë”, tha Berisha.