Ngacmimet e Harvey Wenstein, palët arrijnë marrëveshjen 44 milionë $ – A2

Ngacmimet e Harvey Wenstein, palët arrijnë marrëveshjen 44 milionë $

Harvey Weinstein, femrat që e kanë akuzuar për ngacmime seksuale, anëtarët e ish-studios me të cilën punonte producenti dhe prokurori i Nju Jorkut kanë arritur një marrëveshje prej 44 milionë dollarësh për të zgjidhur akuzat e ngritura ndaj tij dhe për të kompensuar viktimat e producentit hollivudian.

Shkarkoni aplikacionin e A2